Friday, February 10, 2012

~Praktikal Time~

Hari ini adalah hari ke4 start praktikal...Boring,best n macam2 lar tp nak cepat habis...haha
today will start my new beginning as finance practical..have many job tertangguh kat company nie so i will make it settle...lg2 da nak kne audit..omg...cukup ker maser aq...waaa!!
what ever pon kne tabah gak...

Biler tngok blog baru aq taw yg aq da lamer xupdate blog...biasa lar...malas...aq sku bacer jer,dari aq tulis...hahaha

Hope aq appy wat job nie..huhu

Aja!!

Friday, March 12, 2010

Contact Lenses

ola....
i got new bisnes....who's interested on contact lenses please google my contact lenses blog at: http://lovelylenses.blogspot.com
you will get killer price and will did not regret do trading with me. tq for your participation.

Thursday, October 29, 2009

fiNaL bEgIn'S

Holla dude.....

well.. now start my final examination..huhuhuhu
cuak beb...coz this sem cam xstudy...iyer r....have much incident happend this sem...
like H1N1....got new lecturer...
test not good....huhuhu
yesterday baru lepas human resourse exam...
gua kuar cepat...hahaha
xtahan doe dok lame2 kat hall too...
tension....
hahahahaha

next examination on 3th Nov-Organization Behavior....
doakan aq berjaya k....
hehehehe

Saturday, October 3, 2009

Selamat Hari Raya Folks.....

Salam semua...
dah lamer sangat x bukak blog nie...huhuhu

well....i know is quit late to wish all my fwens but i still want to wish u all Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin....
Well i got new life this sem....but this sem i have messy study coz a lot of problems come n need a lot of my afford to settle it down....n all my test too really horrible coz the gap between d test so near n not enough time to study(last minute study)hahaha
And d latest...yesterday i got really2 bored module...huhuhu
got 'skema' lecturer, pasif fwens and d last got bored 'ceramah'...huhuhu
all that for this time....if i got new idea for post in this blog...i will generate it....
thank u....huhuhu(mcm xboley post plak ag....hahaha)

Tuesday, May 26, 2009

Be Aware JOHN 3:16

Pernahkah anda semua terserempak dengan anak-anak muda yang memakai
baju yang bertulis cop besar JOHN 3:16. Bila ditanya mereka tidak tahu apa
maknanya. Mungkin nama kumpulan Rock, atau selebriti sukan atau hiburan
kerana ianya dicop dengan cantik dan tiada logo agama lain atau menghina
Islam.

John 3:16 adalah ayat daripada Bible yang sering digunakan di negara barat
terutama di Amerika Syarikat yang bermaksud
"Tuhan menyintai dunia ini dan
dia megirimkan anak lelakinya (Isa), supaya semua orang yang percaya
kepadanya tidak akan menemui kebinasaan dan akan menghayati hidup yang
kekal abadi".

Tidakkah anda semua merasa sedih atas apa yang berlaku, apakah sumbangan
kita dalam menyedarkan generasi Islam di Malaysia, sedangkan kita
sendiri tidak berilmu untuk mengetahui mana yang benar mana yang salah ?
Ayat John 3:16 ini boleh membawa kepada syirik yang besar (harap mereka
yang arif dan bergelar ustaz membetulkan pendapat saya mengenai hukumya)

JOHN 3:16"For God so loved the world that he gave his only Son, so that
everyone who believes in him will not perish but have eternal life.


Harap ambil lah iktibar..
(i just got the message from my uncle. So, just aware and take a lesson for their advice)